Minä Ceci

Hei

Olen Ceci ja rakastan ihmisiä, järjestelyä, siivoamista ja muiden auttamista. Tää on niin siistii!

On ihanaa, kun tietää mitä on kaapeissa ja missä kukin tavara on. Sekä se, että kaikkialla on selkeää ja järjestystä.

Olen myös liputtamassa minimalismin puolesta, mutta jokainen tavallaan, enkä tätä ole sinulle tuputtamassa.

Asun kahdestaan tyttäreni 14-v kanssa Porin keskustassa, tyttäreni onnekseni on myös siisteyden ja järjestyksen ylläpitäjä.

Kotimme on 47 neliötä. Olohuone oli isompi huone, joten teimme siitä hänelle makuuhuoneen, minulla on pieni makkari, keittiö on sopivan kokoinen ja suihku/wc just meille sopiva. Emme kaipaa mitään enempää. Tämä on juuri se mitä tarvitsemme.

Pidän siitä, että saan auttaa ihmisiä luomaan heille mieluisan ja loogisen tilan ja näin ollen heilläkin on aikaa ja mahdollisuus nauttia mieluisasta ympäristöstä. Eikä mikään tavara ole enää hukassa. Saan asiakkaat huomaamaan heidän tarpeensa prosessin edetessä ja nauttimaan lopputuloksesta.

Huippua!

Olen käynyt ammattijärjestäjän koulutuksen. Lisäksi olen tanssinopettaja, personal trainer, suutari, koulunkäyntiavustaja. Olen käynyt myös talouskoulun, opiskellut markkinointimerkonomiksi ja asusteidentekijäksi.

Kursseja: kiinalainenjalkahieronta, kosmeettinen jalkahoitaja, ripsiteknikko, kynsiteknikko, reiki-hoitaja, intialainen päänhieronta, sekä laajasti eri tanssinopetuskursseja.

Harrastan Argentiinalaista Tangoa, lavatansseja, karaokea, kävelylenkkejä luonnossa, siivoamista…loputon lista mistä pidän ja aikaakin on kun koti järjestyksessä.

Ammattijärjestäjänä olen toiminut useammalla ystävilläni. Lisäksi tunteita herättävä isäni kuolinpesän raivaus on meneillään, joten siitäkin omakohtaista kokemusta.

Eli tehnyt ”ammattijärjestäjänä” tietämättä ammatista mitään. Onnekseni löysin koulutuksen tähän ihanaan ammattiin ja saanut uusia näkökulmia ja oppeja, jotta voisin olla taitava siinä mitä teen. Valmistuin 2023.

Toivon, että päiväni täyttyy muiden auttamisesta ja saan heillekin lisää aikaa kaikkeen kivaan.

Tää on niin siistii! www.niinsiistii.com sillä sitähän se elämä on